Drivers Voor De Ondernemer Van Morgen

Wonen, werken, winkelen en walsen in Mechelen. Op 27 oktober 2022 openen de deuren van het Verelst Kaffee in het AFAS Stadion van KV Mechelen voor het derde congres van PROJECT2800. Bruggen bouwen tussen overheid en privésector, daar is het ons om te doen. Dit keer denken we na over de toekomst van de centrumstad en de ruime regio daarrond. Uiteraard is er een hoofdrol weggelegd voor Mechelen en de omliggende gemeenten.

Tickets bestellen

Herbeleef

Drivers Voor De Ondernemer Van Morgen

Op 27.10.22 kwamen 350 ondernemers, professionals en lokale mandatarissen samen voor een inspirerende avond in het Verelst Kaffee in het AFAS Stadion van KV Mechelen. Ons congresgedeelte stak het vuur aan de lont en werd gevolgd door een waardevol netwerkmoment. Herbeleef ‘Drivers Voor De Ondernemer Van Morgen’ hier.

Aftermovie Drivers voor de ondernemer van morgen

 

Cathy Macharis over duurzame logistiek en mobiliteit

Koen Schoors over circulaire economie en fiscaliteit

 

Jan De Schepper ConneXion

Bijleren

Onze boeiende keynotes

Stuk voor stuk experts in hun vakgebied. Experts met een mening en een visie over hoe steden er in de toekomst zullen uitzien. Wie zal er wonen, hoe zullen ze wonen, hoe kijken ze naar hun professioneel leven en hoe zullen ze zich ontspannen. Het stedelijk weefsel biedt enorm veel voordelen, maar er zijn ook uitdagingen. Dat én veel meer komt aan bod tijdens onze keynotes.

Koen Schoors

Circulaire economie en fiscaliteit

Cathy Macharis

Duurzame logistiek en mobiliteit

Jan De Schepper:

ConneXion

Sterke managers weten om te gaan met de nieuwste vorm van disruptie in onze technologische samenleving: die van het leiderschap. Ze behalen resultaten in de meest complexeomstandigheden, kunnen vereenvoudigen én verandering leiden. Hiervoor connecteren ze met hun mensen op het hoogste niveau. Zo benutten ze de combinatie van human endigital maximaal.

Dirk Draulans

Bioloog, wetenschapsjournalist

Lieven Van Gils

Moderator

Eddy Bevers

Samenwerking en kennisdeling over de sectorgrenzen heen en tussen ondernemers, overheid en onderwijs vormen een krachtige voedingsbodem voor opportuniteiten, nieuwe kansen en welvaart voor iedereen.

Eddy Bevers (N-VA)
Burgemeester Willebroek

De ruime regio rond Mechelen heeft werkelijk alles in zich om zowel een succesvolle economische regio te zijn voor ondernemers als een geweldige leefomgeving voor haar inwoners.

Kurt Geens
Bestuurder Groep Verelst

De positieve dynamiek die ontstaat wanneer gemotiveerde ondernemers de krachten bundelen is ongelooflijk. PROJECT2800 is wat mij betreft echt een project om te koesteren. Dankzij onze gezamenlijke expertise kunnen we als klankbord voor de lokale overheden fungeren. Vandaag én morgen.

Marina De Groof
Zaakvoerder DGI

Hoe verloopt de avond

Tijdens het eerste deel is er een hoofdrol weggelegd voor onze vier sprekers van de avond. Koen Schoors, Cathy Macharis, Jan De Schepper en bioloog Dirk Draulans.Daarna is het aan jou om de dialoog verder te zetten tijdens het netwerkevent. Tijdens het event gelden de op dat moment gangbare regels rond COVID19. Neem zeker je COVID Safe Ticket (CST) of een negatieve PCR- of antigeentest mee.

Tickets bestellen

16:00

Verwelkoming VIP-gasten en VIP-gedeelte

18:00

Verwelkoming gasten

19:00

Start Congres

20:30

Netwerkmoment

23:00

Einde
Verelst Kaffee

Venue

Verelst Kaffee

Het Verelst Kaffee vormt het ideale decor voor dit congres. Handig opgedeeld in twee geweldige ruimtes die zowel het keynotegedeelte als het netwerkgedeelte faciliteren. Je vindt het Verelst Kaffee in het AFAS Stadion van voetbalclub KV Mechelen. Maak je geen zorgen over parking en bereikbaarheid, we garanderen je het grootste comfort.

Kleine Nieuwedijkstraat 53, 2800 Mechelen

Mis het niet

Bouw mee aan een sterke regio rond Mechelen

Future proof event

Tijdens het congres van PROJECT2800 wordt nagedacht over de toekomst van centrumsteden in ons land. Hoe zien die eruit na de pandemie én in de verdere toekomst. Hoe lopen wonen, werken en ontspannen naadloos in elkaar over en wat zijn de valkuilen? Fundamentele discussies die we graag voeren met jou.

Inspirerend programma

Onze sprekers zijn de inspiratoren. Vanuit hun expertise dragen ze bij aan de ontwikkeling van een genuanceerde visie op wonen, werken en ontspannen in de centrumstad van morgen. Daarna is het aan jou. Tijdens het netwerkevent kunnen ideeën uitgewisseld worden en wie weet, nieuwe samenwerkingen ontstaan.

Waardevol netwerkmoment

Ons congres is het enige in haar soort in de ruime regio rond Mechelen. Concreet betekent dat: een evenement dat bulkt van lokale expertise vanuit het ondernemersveld en vanuit de lokale overheden. Onze regio én uw onderneming kunnen enkel baat hebben bij zoveel experts in dezelfde ruimte.

Succesvolle samenwerking

Onze trouwe partners

We willen al onze partners danken voor het vertrouwen dat ze geven aan PROJECT2800.
Zonder hen zouden we vandaag niet staan waar we staan.

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rond PROJECT2800

Wees gerust, we beseffen dat mailboxen snel overlopen. Wij sturen je geen stortvloed aan marketingmails. Verwacht nuttige info over de ruime regio rond Mechelen, kort maar krachtig gebundeld.