Het project wil een klankbord zijn voor vragen, problemen en opportuniteiten die bedrijven en omliggende gemeenten in relatie tot de stad Mechelen hebben op vlak van hun (vastgoed)ontwikkeling. #project2800 zal daarbij, als erkend sparringpartner, tot overleg en indien mogelijk tot oplossingen en doorbraken willen komen.

Kurt Geens, voorzitter #project2800

#project2800 wil een structuur uitbouwen en een werkingsprogramma opstellen dat het mogelijk maakt om zowel in kleine werkgroepen als in grotere incentives aandacht te besteden aan die maatschappelijke domeinen en hun specifieke uitdagingen. De samenstelling van #project2800 bestaat uit bedrijven die werken in de regio Mechelen en die de regio Mechelen een warm hart toedragen

Download onze visietekst

Regio Mechelen


The Big Five

Ligging

Mechelen is de meest centraal gelegen stad van Vlaanderen. Op slechts 20 minuten van Brussel en Antwerpen ligt Mechelen tussen de luchthavens van Zaventem en Deurne, en op een steenworp afstand van de tweede grootste haven van Europa.

Mobiliteit

De centrale ligging van de ruime regio Mechelen zorgt voor een betere bereikbaarheid: per auto, trein of te voet. We zijn de best ontsloten regio van ons land.

Investeringspotentieel

De gemeenteraad van Mechelen staat klaar om u en uw bedrijf te ontvangen en te faciliteren. #project2800 wil daarbij als partner optreden.

Positieve vibe

De positieve sfeer die de beste burgemeester ter wereld, Bart Somers, rond de stad creëert, is onmiskenbaar. Economische meevallers én gelukkige burgers: een win-winsituatie.

Projectgebieden in ontwikkeling

Een jonge stad betekent veel mogelijkheden voor ontwikkeling. Onder andere de locaties Ragheno en Keerdok zijn twee projectgebieden die grote kansen bieden voor investeerders.