Vastgoed in Mechelen

17.10.19

Vastgoed
in en rond Mechelen

Op 17 oktober organiseert #project2800 Vast Goed in en rond Mechelen. Een vastgoedcongres met in de hoofdrol Mechelen en de ruime regio daarrond. Aan het woord: Luk Peeters (ORG), Pieter Ballon (VUB, SMIT), Greet Geypen (Stad Mechelen), Roy Wohrmann (Van der Valk) en Kurt Geens (Verelst). Een avond waar ondernemers samenkomen met lokale beleidsmensen met het oog op onze prachtige regio (inter)nationaal verder op de kaart te zetten.


Verelst Kaffee in het stadion van KV Mechelen

Aftermovie Fotoreportage

Programma

17.30u

Ontvangst

Om 17u30 gaan de deuren van het Verelst Kaffee in het AFAS Stadion Achter de Kazerne open. In afwachting van onze sprekers kunt u rustig de tijd nemen om iets te drinken.

18u

Verwelkoming door voorzitter Kurt Geens en voorstelling moderator

Kurt Geens is CEO van bouwonderneming Verelst en voorzitter van #project2800. Samen met de zeven andere partners, is hij de drijvende kracht achter het project. Wil je nu al meer weten over #project2800? Lees dan even onze inspirerende visietekst.

18.15u

Luk Peeters - ORG Permanent Modernity

Luk Peeters leidt samen met Alexander D’ Hooghe en Natalie Seys ORG for Permanent Modernity. ORG is een internationaal architectuur- en stedenbouwkundig bureau. De projecten combineren functionaliteit en vorm om duurzame oplossingen te bieden voor wereldwijde uitdagingen. ORG is gevestigd in Brussel en Boston, en heeft een onderzoeksafdeling bij MIT.

18.45u

Testimonial Van der Valk

Met de renovatie van ‘den ouden dok’ tekent de hotelgroep Van der Valk voor een van de mooiste stadsvernieuwingsprojecten ooit in onze regio. De man die heel dat proces in goede banen leidde is Roy Wohrmann.

19.15u

Greet Geypen (Stad Mechelen)

Greet Geypen is schepen voor Stadsontwikkeling, Ruimtelijke Ordening en Wonen. Ze is ondertussen twaalf jaar schepen, eerst van Openbare Werken en in de huidige meerderheid is ze bevoegd voor Ruimtelijke Ordening, Stadsvernieuwing, Monumentenzorg en Jeugd. Samen met burgemeester Bart Somers drukte ze duidelijk haar stempel op de stad.

Greet Geypen deelt op 17 oktober haar visie op de toekomst van onze regio op Vast Goed in en rond Mechelen.

19.45u

Pieter Ballon

Pieter Ballon is hoogleraar Communicatiewetenschappen aan de VUB en directeur van SMIT (Studies in Media, Innovation & Technology). Daarnaast is hij auteur van: ‘Smart cities: hoe technologie onze steden leefbaar houdt en slimmer maakt’

20.10u

Q&A met panel

Panelgesprek met Luk Peeters, Roy Wohrmann, Greet Geypen, Pieter Ballon en Kurt Geens.

20.30u

Afsluitend walking dinner

We sluiten de avond af in stijl. Geniet van onze uitgebreide walking dinner en neem de tijd om te netwerken.

Lieven Van Gils

moderator

Lieven Van Gils zal ons congres aan elkaar praten. Als presentator en moderator speelt hij in de Champions League: kort op de bal, vinnig en scherp, en altijd stijlvol richting doelgebied. In 2013 kreeg Lieven Van Gils de Vlaamse Televisie Ster voor beste presentator.

#Project2800 is een onafhankelijk en belangeloos ondernemersplatform dat zich inzet om in de ruime regio Mechelen ideeën te ontwikkelen en acties te initiëren die het ondernemersklimaat bevorderen. Met Vast Goed in en rond Mechelen maken we voor het eerst in real life de brug tussen ondernemers en lokale beleidsmensen. Een ticket kost 185 euro.

Wilt u partner van #project2800 of van dit event worden? Neem dan zeker contact met ons op via info@project2800.com

Eventpartners

Partners